App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
മത്സ്യത്തിന്റെ യഥാർത്ഥ രുചിയും വാസനയും നിലനിർത്തുവാൻ വേണ്ടി പ്രത്യേകമായി തയ്യാറാക്കുന്ന പാചക ദ്രാവകത്തിലാണ് മത്സ്യം വേവിക്കുന്നത് ഈ പാചകത്തിന്റെപേര് എന്താണ് ?|

Aകോർട്ട് ബുയിലൺ

Bട്രോൺകോൺ

Cഡാൺ

Dമിഗ്നൺ

Answer:

A. കോർട്ട് ബുയിലൺ


Related Questions:

Cause and effect diagram is also known as
Tea board of India was established on
HPLC include____chromatography
Intensity of light in work room of slaughter house should be:
the predominant kind of bacteria causing spoilage in fish at chilling temperature is