App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
മത്സ്യത്തിന്റെ യഥാർത്ഥ രുചിയും വാസനയും നിലനിർത്തുവാൻ വേണ്ടി പ്രത്യേകമായി തയ്യാറാക്കുന്ന പാചക ദ്രാവകത്തിലാണ് മത്സ്യം വേവിക്കുന്നത് ഈ പാചകത്തിന്റെപേര് എന്താണ് ?|

Aകോർട്ട് ബുയിലൺ

Bട്രോൺകോൺ

Cഡാൺ

Dമിഗ്നൺ

Answer:

A. കോർട്ട് ബുയിലൺ


Related Questions:

Which of the following is a linear carbohydrate
During food preparation and processing, the application of dry heat can cause a change in the physical properties of starch. This is called
Avena sativa is the scientific name of
The most common drying method is ____ drying.
Food safety and Standards Act passed by the parliament in the year