Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads

 5.‘On the other hand …….. unlikely quarters’. The statement shows that people’s reaction to our attitude is

Agenerally indifferent

Bsurprisingly responsive

Coften adverse

Dmainly favourable

Answer:

B. surprisingly responsive

Read Explanation:

In this context, "surprisingly responsive" implies that people's reactions to the person's attitude (kindness and brotherliness) are more positive and welcoming than initially expected (പ്രതീക്ഷിച്ചതിലും കൂടുതൽ പോസിറ്റീവും welcoming ഉം ആണെന്ന് സൂചിപ്പിക്കുന്നു).


Related Questions:

Pick out the sentence which is true according to the passage
What is one quality of a good education system mentioned in the passage?
The boat capsized because.............................
Which of the following may be an appropriate title to the passage?
Who were the first people Mrs. Parker asked about Whiskers' whereabouts?