Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
During thorny occasions __________.

Athe flag of Mewar seemed to be lowered

Bthe people of Mewar showed gallantry

Clack of cooperation of the nobility

Dall of its rulers were competent

Answer:

A. the flag of Mewar seemed to be lowered

Read Explanation:

The phrase "During thorny occasions" refers to challenging or difficult times faced by the kingdom of Mewar. During such challenging periods, it is mentioned that the flag of Mewar seemed to be lowered, implying a sense of defeat, setback, or decline in the kingdom's fortunes.


Related Questions:

Which word in the passage means 'to hunt or capture wild animals'?
Which among the following is correct regarding the opinion of Russia and China on the sanction imposed by USA on Iran?
Which of the following can be inferred from the passage?
How did service economy evolve into a global economy?
Identify the sentence which uses the correct form of the adjective for comparison in the context of the given passage.