App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
Grandfather was happy because of...................

Athe rural setting of the school.

Bthe intimacy with the villagers.

Cthe intimacy with his colleagues.

DAll of the above

Answer:

D. All of the above

Read Explanation:

The rural setting of the school, along with the close relationships he had with the villagers and his colleagues, brought joy and fulfillment to Grandfather's life. These factors combined to create a warm and supportive work environment that made him happy.


Related Questions:

Malala stood strongly for :
How many individual reefs comprise the Great Barrier Reef?

Choose the word which is Most Opposite to the word printed in bold in the passage. Radially

What does the passage suggest is essential for maintaining healthy communication?
Garbage can create havoc to mankind by: