Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
Group of bacteria most commonly involved in spoilage of protein rich foods are

AClosteridium

BStreptococcus

CPseudomonas

DLactobacillus

Answer:

C. Pseudomonas


Related Questions:

ഡിഎൻഎ ഫിംഗർ പ്രിൻ്റിംഗ് നടത്താൻ ഉപയോഗിക്കുന്നത് ഇവയിൽ ഏത് ബ്ലോട്ടിങ് രീതിയാണ് ?
Making multiple copies of the desired DNA template is called ______
Mule is an example of ________
How has the herd size of cattle been successfully increased?
താഴെ തന്നിരിക്കുന്നതിൽ ആസ്കൊമെസീറ്റുകൾ എന്ന ഫാൻജൈ വിഭാഗത്തിൽ ഉൾപ്പെട്ടത് ?