Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
How is it that the city of London in the future as visualized by Wells had no traffic problem?

ABecause people preferred to walk everywhere

BBecause vehicles were no longer needed due to moving roads

CBecause there were strict traffic laws in place

DBecause public transportation was highly efficient

Answer:

B. Because vehicles were no longer needed due to moving roads

Read Explanation:

The city of London in the future, as visualized by Wells, had no traffic problem because moving roads had replaced the need for traditional vehicles. People could easily travel by stepping onto the moving "way," eliminating the congestion typically associated with vehicles.


Related Questions:

As per the passage, why has Bundelkhand witnessed a lot of depopulation?
What was inside the small, rusted metal box?
'Attempt to silence her had inadvertently amplified her voice.' This means that it:
Which of the following options is satisfying the condition for being a tenant of a “true newspaper”?
Which of the following is not put forward by the author of the passage as a defect of the report?