Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
Ponni's higher studies were taken care of............

AUnder the initiative of grandfather

BBy the PTA

CBy some kind-hearted people

DAll the above

Answer:

D. All the above

Read Explanation:

  • Ponni's higher studies were taken care of by a combination of sources.

    The initiative was taken by her grandfather, but the financial support and coordination came from the Parent Teacher Association (PTA) and some kind-hearted people who contributed to her education. Therefore, it was a collective effort from all these groups that ensured her studies were not interrupted.



Related Questions:

What figure of speech is used in the expression ‘the brother of sleep’?
Which of the following human activities is NOT mentioned as a threat to biodiversity in the passage?
In education, technology helps by:
What does the word "ubiquitous" mean as used in the first sentence?
How often does the passage suggest one should read?