Challenger App
Home
Exams
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
×
Home
Exams
▼
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
Home
/
Questions
/
Food Technology
/
General
No.1 PSC Learning App
★
★
★
★
★
1M+ Downloads
Get App
The dressing percentage for pigs is approximately:
A
53%
B
65%
C
75%
D
88%
Answer:
C. 75%
Related Questions:
വിഭവത്തിൽ ഈർപ്പത്തിന്റെ അംശം കൂടുതലാകുന്നത് മൂലം വിഭവം കുതിർന്നിരിക്കുന്ന അവസ്ഥയിലുള്ള ടെക്സ്ചറിന് പറയുന്ന പേര് :
Carcasses are chilled for 24 to ____ hours before being graded and processed.
Consumer protection act came in year ?
Which among the following is a meat & milk breed:
Defense food research laboratory is located at