Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
What changed the attitude of the narrator to appooppan ?

AWhen appooppan delivered a speech at a get-together

BWhen appooppan organised a gettogether

CWhen the narrator realised that appooppan had updated his knowledge on latest trends in science

DWhen the narrator realised that appooppan was wealthy

Answer:

C. When the narrator realised that appooppan had updated his knowledge on latest trends in science

Read Explanation:

From the passage:

"One of our family friends who was a senior scientist struck a conversation with appooppan and was amazed at the way he was updated on latest developments in science and technology. I was sitting next to them, and was surprised myself. Later that day, out of remorse, I approached appooppan."

This clearly shows that the narrator's attitude changed when they realised Appooppan was knowledgeable and up-to-date, despite their earlier assumptions.


Related Questions:

Which one of these words is opposite to the word ‘exacerbate’ in the given passage?
What is the narrator's justification for not developing an intimacy with appoоppап?
Marie had a bright mind and a.................... personality.
Madhurima is excited as:
What does Sarah’s laughter suggest when she watched the monkeys?