App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
വിഭവത്തിൽ ഈർപ്പത്തിന്റെ അംശം കൂടുതലാകുന്നത് മൂലം വിഭവം കുതിർന്നിരിക്കുന്ന അവസ്ഥയിലുള്ള ടെക്സ്ചറിന് പറയുന്ന പേര് :

Aലംമ്പി ടെക്സ്ചർ

Bസോഗി ടെക്സ്ചർ

Cടഫ് ടെക്സ്ചർ

Dഓപ്പൺ ടെക്സ്ചർ

Answer:

B. സോഗി ടെക്സ്ചർ


Related Questions:

Any persons who manufactures for sale or distribute any article of substandard food for consumption is liable to the extend ofA
Enrichment of lakes due to high concentration of organic nutrients
Mycoplasmas are bacterial cells that
Lecithin is an example for
Water bath canning is used for