App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
വിഭവത്തിൽ ഈർപ്പത്തിന്റെ അംശം കൂടുതലാകുന്നത് മൂലം വിഭവം കുതിർന്നിരിക്കുന്ന അവസ്ഥയിലുള്ള ടെക്സ്ചറിന് പറയുന്ന പേര് :

Aലംമ്പി ടെക്സ്ചർ

Bസോഗി ടെക്സ്ചർ

Cടഫ് ടെക്സ്ചർ

Dഓപ്പൺ ടെക്സ്ചർ

Answer:

B. സോഗി ടെക്സ്ചർ


Related Questions:

Marinades are prepared from
The term ____ can be used on the labels of foods that can be eaten frequently without exceeding dietary guidelines for one or more of these components: fat, saturated fat, cholesterol, sodium, and calories.
who developed the process of canning?
The region of an infra-red spectrum where many absorptions take place is known as the___
Ninhydrin gives yellow colour with