Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
വിഭവത്തിൽ ഈർപ്പത്തിന്റെ അംശം കൂടുതലാകുന്നത് മൂലം വിഭവം കുതിർന്നിരിക്കുന്ന അവസ്ഥയിലുള്ള ടെക്സ്ചറിന് പറയുന്ന പേര് :

Aലംമ്പി ടെക്സ്ചർ

Bസോഗി ടെക്സ്ചർ

Cടഫ് ടെക്സ്ചർ

Dഓപ്പൺ ടെക്സ്ചർ

Answer:

B. സോഗി ടെക്സ്ചർ


Related Questions:

The production of milk in India 2015-16 has been
In terms of additives,___________ include both natural and synthetic colorants.
Microbial growth slows at temperatures under ____°F.
Under federal guidelines, a substantial number of retailers must provide nutrition information for the ____ most frequently eaten raw vegetables.
Many of the oils and fats undergo a change in flavour before the onset of rancidity which is known as