Challenger App
Home
Exams
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
×
Home
Exams
▼
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
Home
/
Questions
/
Food Technology
/
General
No.1 PSC Learning App
★
★
★
★
★
1M+ Downloads
Get App
When milk is coagulated, the part that remains is called
A
Casein
B
Whey
C
Both
D
None
Answer:
B. Whey
Related Questions:
which portion of wheat is rich in starch
Oxidation of butterfat and meat fats makes them
The implementation of Order of Consumer Court is given in ?
In milk, presence of coliforms indicate .....?
മത്സ്യത്തിന്റെ യഥാർത്ഥ രുചിയും വാസനയും നിലനിർത്തുവാൻ വേണ്ടി പ്രത്യേകമായി തയ്യാറാക്കുന്ന പാചക ദ്രാവകത്തിലാണ് മത്സ്യം വേവിക്കുന്നത് ഈ പാചകത്തിന്റെപേര് എന്താണ് ?|