Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
Which of the following statements is TRUE in the context of the passage?

AAny virtue has a dark side also.

BOne feels happy if one receives affection.

CThe happy man lives subjectively.

DAny affection is always genuine.

Answer:

B. One feels happy if one receives affection.

Read Explanation:

The passage explains that happiness often comes from receiving affection from others rather than demanding it. It suggests that when someone gives affection freely, it makes the recipient happy. In simpler terms, when people care about us and show us kindness, it tends to make us feel good.


Related Questions:

What is meant by “a reader lives a thousand lives”?
Which of the following statements about Nash equilibrium is incorrect?
When the colour of some flowers fade in time, it:

Read the following passage:

It was July 21, 1969, and Neil Armstrong awoke with a start. It was the day he would become the first human being to ever walk on the moon. The journey had begun several days earlier, when on July 16th, the Apollo 11 launched from Earth headed into outer space. On board with Neil Armstrong were Michael Collins and Buzz Aldrin.

The type of the of the passage is:

What new questions arose after Dr. Harper's discoveries in Zorata?