App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
ബാഷ്പീകരണവും ഗട്ടേഷനും കാരണം സസ്യങ്ങൾക്ക് നഷ്ടപ്പെടുന്ന ജലത്തിന്റെ അളവ്?

A98%

B12%

C92%

D50%

Answer:

A. 98%

Read Explanation:

The amount of water lost by plants due to transpiration and guttation is approximately 98%. Watermelon contains 92% of water. Herbs have 12% of their fresh weight as the dry matter. Mustard plant absorbs water having 50% of their weight in 5 hours.


Related Questions:

Branch of biology in which we study about cultivation of flowering plant is _____________
The mode of classifying plants as shrubs, herbs and trees comes under ________
Which of the following are formed in pyrenoids?
അമിനോ ആസിഡുകളുടെ ജീവശാസ്ത്രപരമായ സംശ്ലേഷണത്തിലെ ആദ്യത്തെ പ്രധാന ഘട്ടം ഏതാണ്?
പുഷ്പ അച്ചുതണ്ടിലെ പൂക്കളുടെ ക്രമീകരണം അറിയപ്പെടുന്നത്?