App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
വിഭവത്തിൽ ഈർപ്പത്തിന്റെ അംശം കൂടുതലാകുന്നത് മൂലം വിഭവം കുതിർന്നിരിക്കുന്ന അവസ്ഥയിലുള്ള ടെക്സ്ചറിന് പറയുന്ന പേര് :

Aലംമ്പി ടെക്സ്ചർ

Bസോഗി ടെക്സ്ചർ

Cടഫ് ടെക്സ്ചർ

Dഓപ്പൺ ടെക്സ്ചർ

Answer:

B. സോഗി ടെക്സ്ചർ


Related Questions:

Madras red is an Indian breed of which animal
Edible portion of apple is____
Which of the following monosaccharide units makes lactose?
To separate cream from milk _________technique is used
Incase of HPLC mobile phase is______