Challenger App
Home
Exams
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
×
Home
Exams
▼
Questions
Quiz
Notes
Blog
Contact Us
e-Book
Home
/
Questions
/
Food Technology
/
General
No.1 PSC Learning App
★
★
★
★
★
1M+ Downloads
Get App
Ideally chapatti flour should have protein content of ?
A
5-10%
B
10-15%
C
15-20%
D
None
Answer:
B. 10-15%
Related Questions:
if any sample send by purchaser for analysis to food analyst and does not compliance with the FSSA regulations then food analyst should?
റോസ്റ്റിംഗിന്റേയും വിങ്ങിന്റേയും സംയോജിത പ്രക്രിയയെ വിളിക്കുന്നു.
All except one are true about the significance of dietary fiber?
Green rots of egg is caused by which of the following bacteria?
ഭക്ഷണസാമഗ്രികൾ വേവിച്ചതിന് ശേഷം പാത്രത്തിലവശേഷിക്കുന്ന ദ്രാവക ത്തിന്റെ പേര് എന്ത് ?