Challenger App

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
മത്സ്യത്തിന്റെ യഥാർത്ഥ രുചിയും വാസനയും നിലനിർത്തുവാൻ വേണ്ടി പ്രത്യേകമായി തയ്യാറാക്കുന്ന പാചക ദ്രാവകത്തിലാണ് മത്സ്യം വേവിക്കുന്നത് ഈ പാചകത്തിന്റെപേര് എന്താണ് ?|

Aകോർട്ട് ബുയിലൺ

Bട്രോൺകോൺ

Cഡാൺ

Dമിഗ്നൺ

Answer:

A. കോർട്ട് ബുയിലൺ


Related Questions:

Intensity of light in inspection points of abbatoir should be:
Maltiness in butter is due to a.
Aroma of tropicalmango isgiven by
____ flour is used in the United States to make soybean milk and low-gluten baked goods.
Example of non-reducing sugar