രക്തം കട്ടപിടിക്കുന്നതിനും, ഞരമ്പുകളുടെ പ്രവർത്തനത്തിനും നിർണ്ണായകമായ ഏത് മൂലകമാണ് പ്രാഥമികമായി പാലുൽപ്പന്നങ്ങൾ, ഇലക്കറികൾ എന്നിവയിൽ കാണപ്പെടുന്നത്?
Aകാൽസ്യം
Bഫോസ്ഫറസ്
Cപൊട്ടാസ്യം
Dസോഡിയം
Aകാൽസ്യം
Bഫോസ്ഫറസ്
Cപൊട്ടാസ്യം
Dസോഡിയം
Related Questions:
A plant is deprived of a particular mineral element. It develops the symptoms like.
(a) interveinal chlorosis and necrosis of older leaves
(b) the leaves appear twisted which die subsequently
(c) flower formation may be prevented or flowers may abscise prematurely
The element is __________