App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
ഭക്ഷണസാമഗ്രികൾ വേവിച്ചതിന് ശേഷം പാത്രത്തിലവശേഷിക്കുന്ന ദ്രാവക ത്തിന്റെ പേര് എന്ത് ?

Aപോട്ട് ലിക്കർ

Bകുയിത്ത്

Cഡോട്ട്

Dസ്പിറ്റ്

Answer:

A. പോട്ട് ലിക്കർ


Related Questions:

Read the following statements 1. The lipid content of egg albumin is negligible when compared to egg yolk 2. The lipid content of egg albumin is same as that of yolk 3. The lipid content of egg yolk is negligible when compared to egg albumin Which of the above is correct?
Which among the following is not a meat & milk breed of goat:
What is the enzymatic process in which starch in barley grains convertsto smallercarbohydrates, such as maltose?
pickle is the example of -----------?
limonene is present in