App Logo

No.1 PSC Learning App

1M+ Downloads
സ്റ്റോക്, സൂപ്പ് തുടങ്ങിയ വിഭവങ്ങൾക്ക് രുചിയും വാസനയും കൈവരുത്തുവാനായി ഉപയോഗിക്കുന്ന ഒരു കൂട്ടം ഔഷധികൾക്ക് പറയുന്ന പേര് ?

Aപാർമെന്റിയർ

Bബൊക്കെ ഗാർണി

Cഎസ്തുഫാട്

Dസേവറി

Answer:

B. ബൊക്കെ ഗാർണി


Related Questions:

sugar is adulterated with
the temperature maintained for frozen fish stories in india is?
antinutritional factor in tea is?
To achieve continuous pasteurization in milk, the milk needs to be heated to 161°F for ____ seconds.
The detection of ghee with Vanaspati can be done by